José Mor

José Mor ©May Zircus
BIOGRAFIA

Nascut a Godella (València) va començar els seus estudis musicals al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València, on va obtenir el títol de Grau Superior de Violoncel. Va ampliar la seva formació amb Lluís Claret a l’Escola de Música de Barcelona i a Londres amb Charles Tunnell, violoncel·lista principal de l’Orquestra de Cambra Anglesa. Paral·lelament, ha realitzat cursos de perfeccionament amb violoncel·listes de prestigi com Radu Aldulescu, Martti Roussi, Bernard Greenhause i Frans Helmerson.

José Mor ha estat guardonat en diverses ocasions entre les quals cal destacar el primer premi de la VIII edició del Concurs Germans Claret, el primer premi en la modalitat de corda del Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d’Espanya i el primer premi del IV Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva.

Ha col·laborat amb diversos grups de cambra per Espanya, Europa i Sud-Amèrica. Com a membre del LOM Piano Trio ha rebut el primer premi del Concurs Paper de Música de Capellades i ha guanyat el Concurs Nacional de Música de Cambra Montserrat Alavedra i la XI edició de l’International Music Tournament Competition, celebrat a França l’any 2004. Amb aquesta formació ha enregistrat obres de Granados, Bretón, Gerhard i Xostakóvitx per als segells Naxos, Columna Música i La Mà de Guido. A més, forma part del quartet de violoncels Sandaran Cello Quartet. Com a solista ha actuat amb la JONDE, l’Orquestra del Segle XXI de Barcelona, l’OBC i la Banda Municipal de Barcelona. És solista de violoncel de l’OBC des de 2007.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?