José R. Pascual-Vilaplana

BIOGRAFIA

Format a la Unió Musical de Muro (Alacant) i als Conservatoris d’Alcoi i València, ha dirigit la Banda Nacional de Cuba, la de la Marina Reial d’Holanda, les juvenils de Colòmbia, Baviera i Holanda, les municipals de Buenos Aires i Montevideo, la de les Forces Armades d’Eslovènia, l’Aulos Wind Band de Suïssa, la Simfònica de MUSIKENE i la Banda i Orquestra del CONSMUPA. També ha dirigit nombroses orquestres a Cuba, Itàlia i arreu d’Espanya. Ha estat principal director de l’Orquestra Simfònica d’Albacete i des del 2015 és director artístic de la Banda Municipal de Bilbao, director de l’Orquestra de Vents Filharmonia i principal director convidat de la Banda Simfònica Portuguesa de Porto.

Des de setembre del 2018 és el titular de la Banda Municipal de Barcelona. Compagina la seva activitat com a director amb l’activitat docent i la composició.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?