Jos茅 R. Pascual-Vilaplana

BIOGRAFIA

Format a la Uni贸 Musical de Muro (Alacant) i als Conservatoris d鈥橝lcoi i Val猫ncia, ha dirigit la Banda Nacional de Cuba, la de la Marina Reial d鈥橦olanda, les juvenils de Col貌mbia, Baviera i Holanda, les municipals de Buenos Aires i Montevideo, la de les Forces Armades d鈥橢slov猫nia, l鈥橝ulos Wind Band de Su茂ssa, la Simf貌nica de MUSIKENE i la Banda i Orquestra del CONSMUPA. Tamb茅 ha dirigit nombroses orquestres a Cuba, It脿lia i arreu d鈥橢spanya. Ha estat principal director de l鈥橭rquestra Simf貌nica d鈥橝lbacete i des del 2015 茅s director art铆stic de la Banda Municipal de Bilbao, director de l鈥橭rquestra de Vents Filharmonia i principal director convidat de la Banda Simf貌nica Portuguesa de Porto.

Des de setembre del 2018 茅s el titular de la Banda Municipal de Barcelona. Compagina la seva activitat com a director amb l鈥檃ctivitat docent i la composici贸.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?