Josep Vila Jover

Josep Vila Jover ©Josep Vila Jover
BIOGRAFIA

Nascut a Granollers el 1970, va estudiar direcció coral amb Enric Ribó, Conxita Garcia i Christian Grube. És el director artístic de la Societat Coral Amics de la Unió, entitat centenària que compta amb un projecte educatiu en forma d’escola de música amb més de mil alumnes i un consolidat projecte coral amb més de deu formacions en actiu. En aquesta institució hi dirigeix Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, cor de veus blanques, i el Cor de Cambra de Granollers. Juntament al Cor Jove Amics de la Unió, els tres cors són formacions residents al Teatre Auditori de Granollers.

Aquests cors han actuat en les temporades estables de Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona i el Gran Teatre de Liceu, on ha col·laborat amb Edmon Colomer, Jordi Savall, Lluís Vilamajó, Robert King, Manel Valdivieso, Álvaro Albiach o Rubén Gimeno. Com a director, també és convidat regularment a tallers i festivals com l’Europa Cantat (2018) a Estònia, on va realitzar un taller juntament amb el director hongarès József Nemes, la Trobada de Cors “El Canto Nos Une” a Colòmbia (2018) o el Missoula International Choral Festival als Estats Units (2019).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?