Joseph Bastian

BIOGRAFIA

L’antic trombonista baix de l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera (2004-2017), va irrompre en el panorama internacional quan l’any 2016 va formar part de l’orquestra i la va dirigir en un concert que R. Ticciati va cancel·lar. Descrit com un «debut sensacional» (Abendzeitung, Munic), van tornar a convidar-lo immediatament.

Bastian ha treballat com a director assistent de M. Jansons, V. Jurowski i D. Harding, alhora que rebia classes magistrals de B. Haitink, J. Panula i D. Zinman. Va rebre el prestigiós premi Neeme Järvi al Gstaad Menuhin Festival & Academy del 2016, i va ser el director principal de l’Abaco-Orchester de la Universitat de Munic del 2011 al 2018.

Entre els èxits recents i imminents de la carrera com a director convidat, que s’està desenvolupant ràpidament, s’inclouen debuts amb orquestres com la Gstaad Festival Orchestra, la Münchener Kammerorchester, el Musikkollegium Winterthur, l’Orquestra Filharmònica de Luxembourg, l’Orquestra Simfònica de Basilea o la Yomiuri Nippon Symphony Orchestra.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?