Joseph Bastian

BIOGRAFIA

L’antic trombonista baix de la Symphonieorchester des Bayerischen Rundfunks (2004-2017), Joseph Bastian, va irrompre en el panorama internacional quan l’any 2016 va formar part de l’orquestra i la va dirigir (amb l’aprovació del seu director principal i també mentor de Joseph en la direcció, Mariss Jansons) en un concert que Robin Ticciati va cancel·lar. Descrit com un “debut sensacional” (Abendzeitung, Munic), van tornar a convidar Bastian immediatament.

Bastian ha treballat com a director assistent de Mariss Jansons, Vladimir Jurowski i Daniel Harding, alhora que rebia classes magistrals de Bernard Haitink, Jorma Panula i David Zinman. Va rebre el prestigiós premi Neeme Järvi al Gstaad Menuhin Festival & Academy del 2016, i va ser el director principal de l’Abaco-Orchester de la Universitat de Munic del 2011 al 2018.

Entre els èxits recents i imminents de la carrera com a director convidat de Bastian, que s’està desenvolupant ràpidament, s’inclouen debuts amb orquestres com la Gstaad Festival Orchestra, la Münchener Kammerorchester, el Musikkollegium Winterthur, l’Orquestra Filharmònica de Luxembourg, l’Orquestra Simfònica de Basilea o la Yomiuri Nippon Symphony Orchestra.

Bastian té un gran interès per la pràctica escènica des d’un punt de vista històric i (durant la seva carrera inicial com a músic d’orquestra), gràcies al seu coneixement expert d’instruments com el sacabutx, la serp o l’oficleide, va debutar en orquestres com la Filharmònica de Berlín.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.


ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.


ATENCIÓ

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que tenim plans de subscripcions amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes. Vols continuar amb aquesta transacció?