Joseph Bastian

BIOGRAFIA

L’antic trombonista baix de l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera (2004-2017), va irrompre en el panorama internacional quan l’any 2016 va formar part de l’orquestra i la va dirigir en un concert que R. Ticciati va cancel·lar. Descrit com un «debut sensacional» (Abendzeitung, Munic), van tornar a convidar-lo immediatament.

Bastian ha treballat com a director assistent de M. Jansons, V. Jurowski i D. Harding, alhora que rebia classes magistrals de B. Haitink, J. Panula i D. Zinman. Va rebre el prestigiós premi Neeme Järvi al Gstaad Menuhin Festival & Academy del 2016, i va ser el director principal de l’Abaco-Orchester de la Universitat de Munic del 2011 al 2018.

Entre els èxits recents i imminents de la carrera com a director convidat, que s’està desenvolupant ràpidament, s’inclouen debuts amb orquestres com la Gstaad Festival Orchestra, la Münchener Kammerorchester, el Musikkollegium Winterthur, l’Orquestra Filharmònica de Luxembourg, l’Orquestra Simfònica de Basilea o la Yomiuri Nippon Symphony Orchestra.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?