Juan Miguel Romero

Juan Miguel Romero ©May Zircus
BIOGRAFIA

Natural de Monforte del Cid (Alacant), ha estat director assistent de la Banda Municipal de Barcelona així com director titular de les bandes de Monforte del Cid, Castalla, l’Orquestra Simfònica de Sant Vicent del Raspeig, la Banda Municipal de Santiago de Compostela i la Banda Municipal de Palma de Mallorca. En qualitat de director convidat ha dirigit la Banda Municipal de Vitòria, la Banda Municipal de la Corunya, la Banda Municipal de Pontevedra, l’Orquestra Ciutat de Novelda, l’Orquestra Simfònica de Múrcia o la Filharmònica Ciutat de Pontevedra.

 Ha estat catedràtic de Direcció d’Orquestra al Conservatori Superior de Música de Múrcia. És convidat regularment a formar part com a jurat de certàmens d’interpretació i de composició de música per a bandes i d’estades d’orquestres de vent i percussió per a conservatoris com el de les Illes Balears o Musikene al País Basc.

En l’actualitat compagina la seva activitat com a director convidat amb la de director tècnic i artístic de la Banda Simfònica de la Unión Musical d’Almoradí.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?