Júlia Farrés-Llongueras

Júlia Farrés-Llongueras ©Júlia Farrés-Llongueras
BIOGRAFIA

Formada amb Mati Pinkas a Barcelona, Júlia Farrés-Llongueras es perfecciona més tard amb Renata Scotto a Roma. La passada tardor s’estrenà en el camp de l’òpera, interpretant el rol de Donna Anna de Don Giovanni de Mozart a Terrassa. Del mateix autor n’interpretà el passat novembre la Missa de la Coronació al Teatre Calderón d’Alcoi.

En l’oratori ha cantat les obres cabdals del gènere i l’activitat liederística també ocupa un espai rellevant dins del seu repertori, que trasllada amb diverses propostes arreu d’Europa. Interessada també en obres contemporànies, ha interpretat peces d’autors com A. Webern o A. Schönberg.

Com a solista ha estat acompanyada per les millors orquestres catalanes i espanyoles, i a nivell internacional ha participat amb formacions alemanyes, txeques, franceses, italianes i andorranes. Ha gravat per a RNE, Catalunya Ràdio i Bayerische Rundfunk, així com amb la discogràfica La mà de guido, amb qui ha enregistrat L’abril ha florit, amb obres de R. Ferrer al Palau de la Música Catalana, i Esclat d’amor, amb cançons de Joan Manén.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?