JULIANNE HEINEMANN

Juliane Heinemann ©Silvia Poch
BIOGRAFIA

Nascuda el 1980 al Berlín oriental, va viure una infantesa marcada pels canvis posteriors a la caiguda del mur. Com a membre de l’ensemble infantil del Friedrichstadtpalast Berlin, va gaudir d’una educació precoç en els àmbits del teatre, la música i la dansa. Després de fer estudis de cant modern/jazz al reconegut JIB Berlin, el 2005 es va traslladar a Barcelona, on aviat es va veure implicada en diversos projectes que li obririen el camí cap a una extensa trajectòria musical.

La seva creació artística es caracteritza per la inquietud de fer cançons i l’experimentació amb diversos estils i formats que inclouen el jazz, el pop, el folk o l’electrònica, en solitari o en una banda. El seu últim projecte, l’espectacle musical i visual L’últim camí de Walter Benjamin, va rebre el premi Puig Porret 2018 i va ser el concert inaugural del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) 2019. Més enllà de la carrera en solitari, és coneguda també com a sidewoman (corista, guitarrista i teclista) de bandes com Delafé y las Flores Azules, Steven Munar & The Miracle Band, Maria Rodés i, actualment, de Sanjosex. Sempre ha combinat la seva carrera artística amb la docència; és professora de cant al Conservatori del Liceu i forma part com a creadora del programa En residencia / Creadors als instituts de Barcelona.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?