JULIANNE HEINEMANN

Juliane Heinemann ©Silvia Poch
BIOGRAFIA

Nascuda el 1980 al Berlín oriental, va viure una infantesa marcada pels canvis posteriors a la caiguda del mur. Com a membre de l’ensemble infantil del Friedrichstadtpalast Berlin, va gaudir d’una educació precoç en els àmbits del teatre, la música i la dansa. Després de fer estudis de cant modern/jazz al reconegut JIB Berlin, el 2005 es va traslladar a Barcelona, on aviat es va veure implicada en diversos projectes que li obririen el camí cap a una extensa trajectòria musical.

La seva creació artística es caracteritza per la inquietud de fer cançons i l’experimentació amb diversos estils i formats que inclouen el jazz, el pop, el folk o l’electrònica, en solitari o en una banda. El seu últim projecte, l’espectacle musical i visual L’últim camí de Walter Benjamin, va rebre el premi Puig Porret 2018 i va ser el concert inaugural del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) 2019. Més enllà de la carrera en solitari, és coneguda també com a sidewoman (corista, guitarrista i teclista) de bandes com Delafé y las Flores Azules, Steven Munar & The Miracle Band, Maria Rodés i, actualment, de Sanjosex. Sempre ha combinat la seva carrera artística amb la docència; és professora de cant al Conservatori del Liceu i forma part com a creadora del programa En residencia / Creadors als instituts de Barcelona.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?