Katarina Bradic

Katarina Bradic ©Katarina Bradic
BIOGRAFIA

Katarina Bradić va néixer a Sèrbia i va estudiar cant al Conservatori de Viena. Va rebre per primera vegada l’atenció internacional la temporada 2009/2010 com a membre del conjunt de l’Òpera Vlaamse, i posteriorment es va incorporar al conjunt de la Deutsche Oper Berlin.

Aquesta temporada 2021/2022, Bradić apareix com La Sphinge a Œdipe d’Enescu en una nova producció a la Komische Oper Berlin, com Penelope i L’umana fragilità en una nova posada en escena d’Il ritorno d’Ulisse in patria de Monteverdi al Teatre de Basilea i en el paper principal d’una nova posada en escena de Carmen al Staatstheater Cottbus. També cantarà el seu primer Messies (Händel) al Musikverein Wien.

Les seves actuacions recents inclouen els papers de Dalila a Samson et Dalila a l’Opéra du Rhin d’Estrasburg i d’Eduige a Rodelinda a l’Òpera Nacional Holandesa d’Amsterdam; Bradamante a Alcina a la Staatsoper Hamburg; i el seu debut a l’Opernhaus Zurich (Juno a Semele), a l’Staatsoper de Berlín (Lavinia in Amor vien dal destino), a la Bayerische Staatsoper de Munic (Emilia a l’Otello de Verdi), al Festival de Glyndebourne (Ursule a Béatrice et Bénédict), a l’Aix- en-Provence, el Teatre Bolshoi de Moscou i el Teatre de Basilea (Bradamante a Alcina), La Monnaie de Munt, Concertgebouw Amsterdam i el Theater an der Wien (Penèlope a Il ritorno d’Ulisse in patria).

Altres aspectes destacats de la seva carrera inclouen el paper principal de The Rape of Lucretia a la Deutsche Oper Berlin, el paper principal de Carmen a l’Òpera Den Norske d’Oslo, Die Eroberung von Mexico de Wozzeck i Rihm al Teatro Real de Madrid, Amastre a Serse i Ino a Semele a la Komische Oper Berlin, Oper Graz i Deutsche Oper am Rhein, Il narciso de Pistocchi a l’Òpera de Colònia i Elektra als BBC Proms, així com l’estrena mundial de Nico and the Navigators’ Mahlermania a la Deutsche Oper Berlin i a la Rouen Opera House.

Bradić ha col·laborat amb directors i directors d’escena com Semyon Bychkov, Sylvain Cambreling, Adam Fischer, René Jacobs, Andrea Marcon, Renato Palumbo, Donald Runnicles; Sebastian Baumgarten, Calixto Bieito, Mariame Clément, Stefan Herheim, Guy Joosten, Barry Koskie, Christoph Marthaler, Katie Mitchell, Laurent Pelly i Fiona Shaw.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?