Kazushi Ono

BIOGRAFIA

La influ猫ncia i la visi贸 musicals de Kazushi Ono avarca i connecta diferents continents i cultures, amb c脿rrecs de director musical de l鈥橭rquestra Simf貌nica Metropolitana de T貌quio (OSMT) i l鈥橭rquestra Simf貌nica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), aix铆 com de director art铆stic del Nou Teatre Nacional de T貌quio (NTNT). En una extensa gira per Europa amb l鈥橭SMT, el 2015 va visitar sis ciutats en onze dies. El 2019 va portar l鈥橭BC al Jap贸 amb una nova producci贸 de Turandot per al NTNT. 脡s un apassionat de la nova creaci贸 i ha encarregat un gran nombre d鈥檕bres i projectes. A iniciativa seva el NTNT va dedicar un cicle a compositors japonesos, que fins ara ha incl貌s 貌peres com Asters, d鈥橝. Nishimura (2019), i A Dream of Armageddon, de D. Fujikura, que s鈥檈strenar脿 a T貌quio el novembre del 2020.

Ono es va consagrar internacionalment amb orquestres com l鈥橭rquestra Simf貌nica de Londres, l鈥橭rquestra Simf貌nica de la BBC, l鈥橭rquestra Filharm貌nica de Londres, l鈥橭rquestra de Par铆s, l鈥橭rquestra de la Suisse Romande i l鈥橭rquestra Simf貌nica de Houston. Del 2008 al 2017, va ser director principal de l鈥櫭抪era Nacional de Li贸, i es va guanyar fama internacional amb interpretacions emblem脿tiques d鈥檕bres com El jugador, de Prok贸fiev; Lul煤, de Berg, i Parsifal, de Wagner. Entre els 煤ltims 猫xits oper铆stics hi ha Jeanne d鈥橝rc au B没cher d鈥橦onegger, amb la direcci贸 de R. Castellucci, l鈥檈strena el 2017 de Der Mieter (L鈥檌nquil铆) d鈥橝. Hermann, a l鈥櫭抪era de Frankfurt, i L鈥櫭爊gel de foc de Prok贸fiev, a Vars貌via i al Festival d鈥橝ix-en-Provence (dirigit per M. Treli艅ski).

Abans del seu nomenament a Li贸, Kazushi va rellevar A. Pappano en la direcci贸 musical del Teatre Real de la Monnaie (2002-2008). El 2017 va ser condecorat com a 鈥淥fficier de l鈥檕rdre des Arts et des Lettres鈥 per la ministra de Cultura de Fran莽a Fran莽oise Nyssen, i el gener del 2015 va rebre el prestigi贸s premi Asahi per la seva contribuci贸 al desenvolupament i el progr茅s de la societat nipona.

Gr脿cies a les empreses que donen suport al mestre Kazushi Ono:

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.


ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.


SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?