Kebyart Ensemble

Kebyart Ensemble ©Ricardo Ríos Visual Art
BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona l’any 2014, Kebyart és una de les agrupacions més prometedores de l’escena musical actual. Aquests quatre músics plens de talent comparteixen una passió infinita per la música de cambra i el desig de fer bufar nous aires en la forma de transmetre la música clàssica.

La seva brillant carrera ha despertat l’interès de les principals sales de concerts europees i, en conseqüència, han estat seleccionats ECHO Rising Stars per a la temporada 21-22. A més, han realitzat gires per països de tota Europa i Àsia. Les seves interpretacions els han portat a guanyar alguns dels premis més remarcables, entre ells, el Primer Palaui el prestigiós Premi BBVA de Música.

Amb l’ESMUC i Basilea com a epicentres de la seva formació, l’interès incessant per les arrels musicals els ha conduit a rebre instrucció per part d’alguns dels músics més renombrats del panorama, com el Cuarteto Casals, Rainer Schmidt, Hatto Beyerle, Sergio Azzolini, els pianistes Claudio Martínez-Mehner, Anton Kernjak i Kennedy Moretti, i Nacho Gascón.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?