Kendra Stepputat

Kendra Stepputat ©Kendra Stepputat
BIOGRAFIA

Kendra Stepputat va començar a aprendre gamelan balinès l’any 2001 mentre vivia a Bali amb una beca Dharmasiswa del govern d’Indonèsia. Paral·lelament, estudiava dansa a l’Escola Superior d’Arts Balineses (ISI).

Des de l’any 2002 ensenya gamelan beleganjur a diversos grups d’Alemanya i Àustria. Doctora en etnomusicologia, ha investigat i publicat sobre diversos aspectes de la música balinesa, inclosa la representació de dansa dramàtica kecak.

Resident a Graz, Àustria, treballa com a professora associada a l’Institut d’Etnomusicologia de la Universitat de Música i Arts Escèniques d’aquesta ciutat.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?