Anak Agung Bagus Gede Krishna Putra Sutedja

Krishna Putra Sutedja ©Krishna Putra Sutedja
BIOGRAFIA

Músic balinès amb un màster en Música per la Codarts University for Arts, Rotterdam, especialitzat en gamelan i música electrònica.

Amb seu als Països Baixos, explora noves maneres de desenvolupar les arts d’Indonèsia a Europa a través del seu treball com a compositor, productor i músic.

Durant diversos anys ha estat component i ensenyant música de gamelan balinesa per a diversos grups d’Europa (Països Baixos, Bèlgica, França, Suïssa, Alemanya, Itàlia i Espanya) promovent les arts escèniques i la cultura indonèsia alhora que ampliant el seu horitzó musical.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?