Kristine i Margarita Balanas

Germanes Balanas ©Squiz Hamilton
BIOGRAFIA

Nascudes a Letònia, la violinista Kristine i la violoncel·lista Margarita Balanas són dues de les músiques més interessants i versàtils de la seva generació. En poc temps, s’han forjat una reputació internacional com a solistes aclamades per la crítica i són capdavanteres en l’àmbit de la música clàssica. La seva proposta única i visionària ha penetrat en el sector i ha obert un nou camí a un panorama diferent en la música clàssica. Tant és així que el duo ha estat molt aplaudit a tot el món per les seves idees revolucionàries. Fa poc han fundat Balanas Classical per promoure la música clàssica per mitjà de la innovació als concerts, projectes i classes magistrals.

Amb el seu magnífic virtuosisme han enlluernat el públic de sales com la Berliner Philarmonie, el Royal Albert Hall, el Royal Festival Hall, el Wigmore Hall, el Museu d’Art de Tel-Aviv, el Barbican Centre, el Carnegie Hall o la Fundació Louis Vuitton. També han actuat per als programes In Tune, de la BBC Radio 3 i The One Show, de la BBC One i per a Classic FM.

Les germanes Balanas han actuat per a personalitats importants i de la reialesa, com Sa Altesa Reial el Príncep Carles de Gal·les i Sa Majestat la Reina Sofia d’Espanya.

Han fet de models per a Vogue i la Setmana de la Moda de Londres i estan patrocinades per grans marques de moda com La Perla.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?