Kristine i Margarita Balanas

Germanes Balanas 漏Squiz Hamilton
BIOGRAFIA

Nascudes a Let貌nia, la violinista Kristine i la violoncel路lista Margarita Balanas s贸n dues de les m煤siques m茅s interessants i vers脿tils de la seva generaci贸. En poc temps, s’han forjat una reputaci贸 internacional com a solistes aclamades per la cr铆tica i s贸n capdavanteres en l’脿mbit de la m煤sica cl脿ssica. La seva proposta 煤nica i vision脿ria ha penetrat en el sector i ha obert un nou cam铆 a un panorama diferent en la m煤sica cl脿ssica. Tant 茅s aix铆 que el duo ha estat molt aplaudit a tot el m贸n per les seves idees revolucion脿ries. Fa poc han fundat Balanas Classical per promoure la m煤sica cl脿ssica per mitj脿 de la innovaci贸 als concerts, projectes i classes magistrals.

Amb el seu magn铆fic virtuosisme han enlluernat el p煤blic de sales com la Berliner Philarmonie, el Royal Albert Hall, el Royal Festival Hall, el Wigmore Hall, el Museu d’Art de Tel-Aviv, el Barbican Centre, el Carnegie Hall o la Fundaci贸 Louis Vuitton. Tamb茅 han actuat per als programes In Tune, de la BBC Radio 3 i The One Show, de la BBC One i per a Classic FM.

Les germanes Balanas han actuat per a personalitats importants i de la reialesa, com Sa Altesa Reial el Pr铆ncep Carles de Gal路les i Sa Majestat la Reina Sofia d’Espanya.

Han fet de models per a Vogue i la Setmana de la Moda de Londres i estan patrocinades per grans marques de moda com La Perla.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?