Laia Vallès

BIOGRAFIA

La compositora i pianista Laia Vallès (Sabadell, 1986) inicia els seu estudis de piano amb Joan Andreu Reyes a l’EMCA (Escola de Música i Rítmica de la Creu Alta de Sabadell), i segueix al Taller de Músics, on cursa dos anys de grau superior de piano jazz. Rep classes d’Alejandro di Constanzo, Joan Diaz, Joan Monné i Txema Riera.

Després d’un període d’estudi autodidacta, accedeix a l’ESMUC per cursar el Títol Superior de Música en l’especialitat de Composició, on rep classes d’Agustí CharlesAureliano Cattaneo i Christophe Havel, i assisteix a seminaris de composició amb Stefano Gervasoni, Mauro Lanza, Raphael Cendo, Clara Maïda o Bryn Harrison, entre d’altres. Es titula el 2017 després d’un període d’estudi amb la compositora Helena Tulve a l’Estonian Academy of Music and Theatre.

La seva concepció de la música com un tot fa que mantingui actives tant la vessant compositiva com la interpretativa, estrenant recentment les obres Astrea -dotze estels per a Virgo (Arts Santa Mònica, abril 2016), Free International Sound (MACBA, maig 2015) i Prison de la Santé (Saló Sant Jordi, octubre 2015). També ha fet arranjaments i toca els teclats i sintetitzadors modulars al grup Joana Gomila Folk Souvenir, a l’ensemble d’improvisació lliure Improject, al projecte Fermín Muguruza & Micaela Chalmeta Big Band, o Sonets de Joguina (estrena el 2018), entre d’altres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?