Lara Morger

Lara Morger ©Lara Morger
BIOGRAFIA

La mezzosoprano suïssa, formada a Freiburg i Leipzig, està especialitzada en música barroca. Ha fet classes magistrals a l’European Hanse-Ensemble (amb Ulrike Hofbauer), la Bachakademie Stuttgart (amb Emma Kirkby, Kai Wessel, James Gilchrist i Peter Kooij), i amb Ton Koopman, Lia Serafini i Claudine Ansermet. En el terreny de l’òpera destaquen les seves interpretacions de rols händelians, així com d’Alessandro Stradella i, en solitari, la Passió segons Sant Joan i la “Donner Ode”, de Telemann, “Ehre sei dir Gott gesungen” i diverses cantates de Bach. Ha actuat en llocs com el Theater Freiburg, Theater Naumberg, Stiftskirche Stuttgart, la Ludwigskirche Freiburg o la Heiliggeistkirche Heidelberg, amb ensembles com la Vocalensemble of Bachstifung St. Gallen, Tammurriata a l’Innsbrucker Festtage Alter Musik o el 54eme Festival de Musique La Chaise Dieux. Ha col·laborat amb directors com Wolgfang Katschner, Hans-Christoph Rademann, Christoph Andreas Schäfer, Frank Markowitsch, Ton Koopman o Jérémie Rhorer.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?