Lara Morger

Lara Morger ©Cyrus Allyar
BIOGRAFIA

La mezzosoprano suïssa, formada a Freiburg i Leipzig, està especialitzada en música barroca. Ha fet masterclasses a l’European Hanse-Ensemble (amb Ulrike Hofbauer), la Bachakademie Stuttgart (amb Emma Kirkby, Kai Wessel, James Gilchrist i Peter Kooij), i amb Ton Koopman, Lia Serafini i Claudine Ansermet.

En el terreny de l’òpera destaquen les seves interpretacions de rols händelians, així com d’Alessandro Stradella i, en solitari, la Passió segons sant Joan i la Donner Ode,de Telemann, “Ehre sei dir Gott gesungen” i diverses cantates de Bach.

Ha actuat en llocs com el Theater Freiburg, Theater Naumberg, Stiftskirche Stuttgart, la Ludwigskirche Freiburg o la Heiliggeistkirche Heidelberg, amb ensembles com la Vocalensemble of Bachstifung St. Gallen, Tammurriata a l’Innsbrucker Festtage Alter Musik o el 54eme Festival de Musique La Chaise Dieux. Ha col.laborat amb directors com Wolgfang Katschner, Hans-Christoph Rademann, Christoph Andreas Schäfer, Frank Markowitsch, Tom Koopman o Jérémie Rhorer.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?