Laura Escudé

Laura Escudé ©Laura Escudé
BIOGRAFIA

Va començar els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Puig-reig, la seva població natal on des de petita va poder endinsar-se en el món del cant coral gràcies al mestre Ramón Noguera, fundador i director de la Polifònica de Puig-reig durant 46 anys.

Als 14 anys ja va iniciar-se com a soprano membre de la Polifònica de Puig-reig, i paral·lelament va seguir amb l’estudi del cant amb la professora Margarida Lladó al Conservatori Municipal de Música de Manresa.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?