Laura Vila

Laura Vila ©Eva Sanz
BIOGRAFIA

Nascuda a Vic, col·labora habitualment amb teatres i institucions com el Gran Teatre de Liceu (Cendrillon, La traviata, Les contes d’Hoffmann), Teatro Real de Madrid (Moses und Aaron), Òpera d’Oviedo (Il turco in Italia i I Puritani), Teatre Principal de Palma (Cavalleria rusticana), Festival Castell de Peralada (La traviata), Orquestra Nacional d’Espanya (Elektra), Temporada Lírica de la Corunya (La verbena de la Paloma), Teatro Cervantes de Málaga (La favorita) i Amics de l’Òpera de Sabadell (Così fan tutte, Rigoletto, Les contes d’Hoffmann, Die Zauberflöte, Aida, Nabucco, Norma, Orfeo ed Euridice, L’italiana in Algeri, Carmen i Don Carlo), entre d’altres.

Ha treballat amb directors com A. Davis, I. Orciuolo, D. Gil de Tejada, L. Koenigs, V. Martínez, R. Gimeno, D. estre, I. Delamboye, C. Soler, T. Sanderling, S. Serrate , I. López Reinoso i D. Afkham.

Laura Vila torna aquesta temporada a Liceu (Rigoletto) i al Teatro Real (El abrecartas).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?