Laurence Equilbey

Laurence Equilbey 漏Julien Benhamou
BIOGRAFIA

Laurence Equilbey 茅s reconeguda com una de les directores franceses m茅s prominents de la seva generaci贸. Celebrada per la seva especial visi贸 art铆stica, i la seva manera exigent i oberta d’abordar l’art de la direcci贸.

Com alumna de N. Harnoncourt, E. Ericson, D. Ham, C. Metters i J. Panula, Equilbey entra en el panorama internacional al convertir-se en la fundadora i directora musical d鈥橝ccentus, el premiat cor de cambra basat a Par铆s. El 2012, amb el gener贸s suport del D茅partement des Hauts-de-Seine, Equilbey va esdevenir la fundadora i directora musical d’Insula Orchestra, un ensemble de m煤sica antiga aclamada per la cr铆tica internacional, amb nombrosos enregistraments i gires per Europa. Cal esmentar el seu debut al Lincoln Center de Nova York el 2018, i la seva resid猫ncia de tres anys consecutius al Barbican Centre de Londres.

El 2017, Insula es va convertir en la primera orquestra en resid猫ncia de La Seine Musicale, espai avantguardista dedicat a la cultura, situat al Sud-oest de Par铆s. Com a directora art铆stica, Equilbey supervisa l’extensa programaci贸 d’aquest impressionant auditori, incloent la programaci贸 simf貌nica.

M茅s enll脿 de la seva col路laboraci贸 amb Insula, Equilbey est脿 molt sol路licitada com a directora convidada per les orquestres m茅s destacades de l’escena internacional. Apareix regularment en la programaci贸 d’orquestres franceses de la talla de l’Orquestra Nacional de Li贸 i la Filharm貌nica d’Estrasburg. Entre les seves recents i futures aparicions en l’escenari europeu, destaquen la seva col路laboraci贸 amb BBC NOW, la Filharm貌nica de Brussel路les, la Simf貌nica de G枚teborg, l’Orquestra Gulbenkian, la HR-Sinfonieorchester de Frankfurt i la Philharmonia de Londres.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?