Laurence Equilbey

Laurence Equilbey ©Julien Benhamou
BIOGRAFIA

Laurence Equilbey és reconeguda com una de les directores franceses més prominents de la seva generació. Celebrada per la seva especial visió artística, i la seva manera exigent i oberta d’abordar l’art de la direcció.

Com alumna de N. Harnoncourt, E. Ericson, D. Ham, C. Metters i J. Panula, Equilbey entra en el panorama internacional al convertir-se en la fundadora i directora musical d’Accentus, el premiat cor de cambra basat a París. El 2012, amb el generós suport del Département des Hauts-de-Seine, Equilbey va esdevenir la fundadora i directora musical d’Insula Orchestra, un ensemble de música antiga aclamada per la crítica internacional, amb nombrosos enregistraments i gires per Europa. Cal esmentar el seu debut al Lincoln Center de Nova York el 2018, i la seva residència de tres anys consecutius al Barbican Centre de Londres.

El 2017, Insula es va convertir en la primera orquestra en residència de La Seine Musicale, espai avantguardista dedicat a la cultura, situat al Sud-oest de París. Com a directora artística, Equilbey supervisa l’extensa programació d’aquest impressionant auditori, incloent la programació simfònica.

Més enllà de la seva col·laboració amb Insula, Equilbey està molt sol·licitada com a directora convidada per les orquestres més destacades de l’escena internacional. Apareix regularment en la programació d’orquestres franceses de la talla de l’Orquestra Nacional de Lió i la Filharmònica d’Estrasburg. Entre les seves recents i futures aparicions en l’escenari europeu, destaquen la seva col·laboració amb BBC NOW, la Filharmònica de Brussel·les, la Simfònica de Göteborg, l’Orquestra Gulbenkian, la HR-Sinfonieorchester de Frankfurt i la Philharmonia de Londres.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?