Laurence Equilbey

Laurence Equilbey ©Julien Benhamou
BIOGRAFIA

Laurence Equilbey és reconeguda com una de les directores franceses més prominents de la seva generació. Celebrada per la seva especial visió artística, i la seva manera exigent i oberta d’abordar l’art de la direcció.

Com alumna de N. Harnoncourt, E. Ericson, D. Ham, C. Metters i J. Panula, Equilbey entra en el panorama internacional al convertir-se en la fundadora i directora musical d’Accentus, el premiat cor de cambra basat a París. El 2012, amb el generós suport del Département des Hauts-de-Seine, Equilbey va esdevenir la fundadora i directora musical d’Insula Orchestra, un ensemble de música antiga aclamada per la crítica internacional, amb nombrosos enregistraments i gires per Europa. Cal esmentar el seu debut al Lincoln Center de Nova York el 2018, i la seva residència de tres anys consecutius al Barbican Centre de Londres.

El 2017, Insula es va convertir en la primera orquestra en residència de La Seine Musicale, espai avantguardista dedicat a la cultura, situat al Sud-oest de París. Com a directora artística, Equilbey supervisa l’extensa programació d’aquest impressionant auditori, incloent la programació simfònica.

Més enllà de la seva col·laboració amb Insula, Equilbey està molt sol·licitada com a directora convidada per les orquestres més destacades de l’escena internacional. Apareix regularment en la programació d’orquestres franceses de la talla de l’Orquestra Nacional de Lió i la Filharmònica d’Estrasburg. Entre les seves recents i futures aparicions en l’escenari europeu, destaquen la seva col·laboració amb BBC NOW, la Filharmònica de Brussel·les, la Simfònica de Göteborg, l’Orquestra Gulbenkian, la HR-Sinfonieorchester de Frankfurt i la Philharmonia de Londres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?