Lawrence Power

Lawrence Power ©Jack Liebeck
BIOGRAFIA

Durant la darrera dècada Lawrence Power s’ha convertit en un convidat habitual de les orquestres de més alt nivell com les Simfòniques de Chicago i Boston, la Royal Concertgebouw, l’Orquestra de la Ràdio de Baviera, les Filharmòniques d’Estocolm, de Bergen i de Varsòvia, la Philharmonia de Londres, la Simfònica Escocesa de la BBC o la Reial Filharmònica de Liverpool. A més, ha establert una forta presència a Austràlia com a solista convidat amb les orquestres simfòniques de Melbourne i Adelaida.

Com a defensor fervent de la música contemporània, Lawrence ha estrenat un ampli repertori d’obres noves: Remnants of Song de Neuwirth als Proms de la BBC 2012 o les estrenes mundials de partitures escrites per a ell, Pentatonic Étude de Salonen, Power Play de Turnage, Prayer d’Anderson, Hymn to Night de Goehr, Viola Concert de MacMillan i Fantasy de Watkins.

Els seus recitals inclouen actuacions al Wigmore Hall, al LSO St Luke’s i al Lincoln Centre de Nova York. És també artista resident de l’Orquestra Filharmònica de Bergen i gaudeix d’una estreta relació amb l’Orquestra Filharmònica de Londres. Lawrence Power és fundador i director artístic del Festival de Música de Cambra de West Wycombe.

Els seus enregistraments per al segell Hyperion, nominats a diversos premis, inclouen els Concerts per a viola de Bartók, Rósza, Walton i Rubbra, les Sonates per a viola de Xostakóvitx i Brahms, i l’obra completa per a viola i piano de York Bowen. El seu estudi sobre Hindemith, de tres discos, és un enregistrament de referència de les obres completes del compositor per a viola sola. El llançament de Fi de Siècle inclou enregistraments d’estrena mundial d’obres de Büsser, Hüe i Honnoré, juntament amb composicions de Chausson, Debussy, Enescu i Ravel. Power també apareix a Shakespeare Songs, d’Ian Bostridge i Sir Antonio Pappano, guanyador del Premi Grammy 2017 al millor àlbum vocal clàssic en solitari. Els seus darrers llançaments inclouen Harold in Italy de Berlioz amb la Filharmònica de Bergen per a Hyperion i Illumination d’Erkki-Sven Tüür amb la Tapiola Sinfonietta per a Ondine, tots dos gravats el 2017.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?