Leticia Moreno

Leticia Moreno ©Mónica García
BIOGRAFIA

Reconeguda mundialment com una violinista extraordinària i versàtil, Leticia Moreno ha treballat amb directors de renom com de Z. Mehta, P. Järvi, V. Ashkenazy, Christoph Eschenbach, I. Temirkanov, K. Penderecki, A. Orozco-Estrada, J. Pons, J. Mena, entre d’altres. Així mateix, ha col·laborat amb orquestres com la Simfònica de Viena, Philarmonia de Londres, Mahler Chamber Orchestra, Filharmònica de Sant Petersburg, Nacional de Washington, Orquestra Mariinsky, Filharmònica de Luxemburg, Academy Saint Martin in the Fields, Jove Orquestra Simón Bolívar, així com les principals orquestres espanyoles i llatinoamericanes.

Aquesta temporada 2020/21 debutarà amb l’Orquestra Simfònica de São Paolo sota la batuta de J. Pons, amb l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Praga i amb la Royal Northern Sinfonia i A. Méndez. A més, serà l’artista resident de l’Orquestra de València i actuarà amb l’Academy of St Martin in the Fields.

Arrel del llançament del seu últim CD dedicat a Astor Piazzolla (Deutsche Grammophon) amb l’Orquestra Filharmònica de Londres dirigida per A. Orozco-Estrada, s’ha convertit en un referent mundial en el repertori del compositor argentí. Així mateix, ha gravat dos CD amb Deutche Grammophon: Spanish Landscapes i el Concert per a violí n. 1 de Xostakóvitx amb la Filharmònica de Sant Petersburg dirigida per I. Temirkanov.

Leticia Moreno va estudiar l’Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid, l’Escola Superior de Música de Colònia i la Guildhall School de Londres. Ha guanyat concursos internacionals de violí i va ser nomenada Premi FPdGi Arts i Lletres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?