Liesa Van der Aa

Liesa Van der Aa ©David Williamson
BIOGRAFIA

Liesa Van der Aa, activa en el món de la música, la televisió, el cinema i el teatre, és una de les artistes belgues més versàtils del moment. L’any 2020, Liesa va llançar el seu nou projecte Easy Alice. És un disc i una pel·lícula, una història i també un fragment contemporani complex i alhora rellevant. La música sona a funk eclèctic, una trobada calidoscòpica entre Kafka i Britney Spears, PJ Harvey i Eminem, Bill Withers i Missy Elliot.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?