Lina i Raül Refree

Lina i Raül Refree ©Miguel Santos
BIOGRAFIA

Lina és una artista multidisciplinària. Va estudiar teatre i interpretació, va cantar òpera, però el fado és la seva veritable identitat. Lina és genuïna i profunda, amb una veu extremadament commovedora. Tot i que prové de l’univers del Fado clàssic, Lina va adoptar aquest nou projecte enfocant-s’hi des d’un punt de vista completament nou, un repte que caracteritza la seva força.

Raül Refree és un artista i un dels productors europeus més innovadors de la darrera dècada. Sempre interessat en la música popular, ha donat una nova perspectiva al flamenc, produint i tocant amb artistes com Rocío Márquez, Niño de Elche o Kiko Veneno i ha registrat àlbums sorprenents amb Rosalía i Sílvia Pérez Cruz. Està preparant un disc juntament amb Lee Ranaldo del llegendari Sonic Youth i ha treballat amb la llegenda africana Cheikh Lô. Aquests són alguns dels projectes eclèctics on es pot apreciar el seu enfocament únic.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?