Lluc Casares

Lluc Casares ©Jep Jorba
BIOGRAFIA

És saxofonista i clarinetista, aficionat a la composició i als arranjaments per a diferents formats instrumentals. Lluc és la primera persona de la península ibèrica que ha estudiat el prestigiós programa Artist Diploma a la Juilliard School de Nova York, amb mestres de l’alçada de W. Marsalis, K. Washington o B. Wolfe. Abans, va cursar el grau superior a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i el màster en CvA (Conservatorium Van Amsterdam) amb F. Povel. Va participar també en un intercanvi de mig any amb la Temple University de Filadèlfia, on va estudiar amb el famós saxofonista D. Oatts.

Sketches Overseas (Outside In Music 2018) és el seu últim disc com a líder, va ser gravat a Nova York i va guanyar el premi al millor disc de jazz que atorga el grup Enderrock. El seu primer disc com a líder, RED (Temps Records 2015), el va portar a tocar pels escenaris més importants d’Amsterdam i Barcelona. A més, ha gravat més de 20 discos com a sideman.

Ha tocat en alguns dels festivals més importants d’Europa com el North Sea Jazz Festival, Montreux Jazz Festival, Marciac Jazz Festival, Jazz Middelheim, Baloise Session i el Festival de Jazz de Terrassa, entre d’altres. També ha tocat en clubs com el Dizzy ‘s Club Coca Cola i Fat Cat a Nova York, Bimhuis a Amsterdam, Jamboree a Barcelona i el Jazz at Lincoln Center a Xangai.

Un dels moments més importants de la seva carrera ha estat recentment, quan va ser convidat per la Jazz at Lincoln Center Orchestra, amb W. Marsalis, a tocar un tema en un Palau de la Música Catalana ple de gom a gom, al febrer de l’any 2020.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?