Lluís Vilamajó

Lluís Vilamajó ©Lluís Vilamajó
BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona, inicià els seus estudis musicals a l’Escolania de Montserrat, i després els continuà al Conservatori Municipal Superior de Música de Barcelona. Ha estudiat violí amb els Mestres X. Turull i A. León Ara, y cant amb M. Sabartés y C. Martínez.

Actualment és membre de la Capella Reial de Catalunya, Hespérion XXI (dir. Jordi Savall) i ha col·laborat amb formacions com Al Ayre Español , Venice Baroque Orchestra , Le Saqueboutiers de Toulouse, Ensemble La Fenice, Ensemble Brroque de Limoges, Il Fondamento amb els quals ha ofert concerts i ha efectuat enregistraments en diferents auditoris d’Europa, així com també als Estats Units, Mèxic, Argentina, Brasil, Austràlia, Israel, entre d’altres.

Ha estat director de la Capella de Música de Santa Maria del Mar de Barcelona i director del Cor Infantil i el Cor de Noies de l’Orfeó Català al Palau de la Música Catalana. Ha estat el responsable de la direcció artística, amb L. Climent i C. Mena del Coro Barroco de Andalucía (Sevilla), y del Coro Vozes de Al Ayre Español (Zaragoza), així com del Coro de la Orquesta Ciudad de Granada i del Joven Coro de Andalucía.

Actualment col·labora amb la Capella Reial de Catalunya i el seu director J. Savall en la preparació del Cor en diverses produccions i organitzant l’Acadèmia de Formació Professional, de Recerca i d’Interpretació. A més, des de fa dos anys dirigeix la Jove Capella Reial de Catalunya creada juntament amb el mestre Savall. Paral·lelament ha començat el projecte FONICS per a joves cantants.

Com a solista  ha interpretat les grans obres de Monteverdi, Bach, Mozart, Debussy, Händel o Haydn, entre d’altres. Ha actuat sota la direcció de mestres de renom com S. Brotons, P. Cao, J. J. Mena, A. Ros Marbà, A. Parrott, R. Alessandrini, J. Savall, A. Cremonesi, W. Kuijken, N. McGegan, P. Dombrecht, R. Goegel, C. Hogwood o A. Marcon.

Ha realitzat diversos enregistraments per Astrée-Audivis, Alia-Vox, Fonti musicali, Sony-classical, Deutsche Harmonia Mundi , Accord, Discant i Cantus.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?