Lluïsa Espigolé

BIOGRAFIA

Especialitzada en el repertori contemporani per a piano, la seva activitat està centrada en la interpretació i estrenes d’obres de nova creació com a solista, música de cambra i ensembles, així com en la col·laboració amb projectes interdisciplinaris i d’improvisació lliure. Ha actuat en diversos festivals nacionals i internacionals com el de Lucerna, el d’Estrasburg, el Acht Brücken de Colònia, l’Internationales Musikfestival Darmstadt, el Sónar o el Mixtur, entre d’altres, o també en cicles com les Sampler Series de L’Auditori de Barcelona o l’OUT.SIDE.

És membre de l’Ensemble CrossingLines i col·labora amb diverses formacions entre les que destaquen l’Ensemble Adapter (Berlín), Ensemble Ascolta (Stuttgart), Funktion (Barcelona), Ensemble Modern (Frankfurt) i l’Ensemble Plus Minus (Londres). Actualment és professora de piano contemporani i música de cambra al Conservatorio Superior de Música de Aragón.

S’ha format amb músics com Y. Sugawara, N. Hodges, F. Boffard i F. Hölscher i ha treballat amb els membres de l’Ensemble Modern durant la Internationale Ensemble Modern Akademie a Frankfurt. El treball conjunt amb compositors com P. Ablinger, M. Beil, B. Lang, H. Lachenmann i amb altres compositors i artistes sonors de la seva generació han estat decisius en la seva formació.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?