Lorenzo Ferrándiz

BIOGRAFIA

Va iniciar la seva trajectòria com a director al 2001, després d’una carrera remarcable com a percussionista, i després de tocar durant dos dècades amb la prestigiosa Royal Concertgebouw Orchestra d’Amsterdam. Actualment és director de l’ensemble CrossingLines i principal director convidat de l’Ensemble News Babylon, amb qui ha estrenat nombroses obres i a realitzat concerts per tot Europa i Amèrica del Sud.

Recentment ha gravat un CD monogràfic del compositor Benet Casablancas (Naxos), amb una excel·lent acollida per la crítica especialitzada. Ha dirigit l’Orquestra d’Extremadura, l’Orquestra de Còrdova, l’Orquestra de l’ESMUC, així com diversos grups de cambra.

En aquesta temporada de Sampler Sèries de L’Auditori dirigirà al Barcelona Ensemble i a Frames Percussion en l’estrena de l’obra White de Pablo Carrascosa Llopis. Properament dirigirà l’Orquestra Ciudad de Granada i serà el director assistent del Gran Teatre del Liceu.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?