Lucie Horsch

Lucie Horsch ©DECCA Danavan Leeuwen
BIOGRAFIA

Lucie Horsch, de 22 anys, és una apassionada defensora del seu instrument. Nena prodigi de la flauta dolça i convertida en una virtuosa del Barroc, Horsch és una música innovadora que aborda múltiples gèneres musicals i desenvolupa nous repertoris amb un talent extraordinari.

El 2020 va rebre el prestigiós Premi Holandès de la Música, concedit pel Ministeri d’Educació, Cultura i Ciència dels Països Baixos. Aquesta temporada 2021-22, ha estat nominada ECHO Rising Star i, com a tal, farà una gira per les sales més prestigioses d’Europa.

Entre les seves actuacions recents destaquen els debuts amb la Reial Orquestra del Concertgebouw sota la direcció de Ton Koopman, l’Orquestra Tonhalle amb Jan Willem de Vriend o l’Orquestra Filharmònica de Hong Kong amb Benjamin Bayl. Cal remarcar també les gires per Europa amb l’Academy of Ancient Music i Richard Egarr, l’Orquestra Sinfonietta d’Amsterdam i pel Japó amb l’Orquestra B’Rock. Altres orquestres amb les quals ha treballat són l’Orquestra de Cambra de Los Angeles, l’Orquestra de Cambra de Manitoba, l’Ensemble LUDWIG, la Residentie Orkest, la Filharmònica d’Arnhem, la Staatsorchester Kassel, l’Orquestra de Cambra de Lapònia, l’Orquestra de Cambra d’Uppsala, Combattimento, Apotheosis o Anima Musicae.

En recital, forma un duo amb el llaütista francès Thomas Dunford, parella que ha estat convidada a actuar en llocs com el Wigmore Hall, la Philharmonie Essen o el Concert Hall de Tòquio, entre d’altres.

Lucie és una artista exclusiva de Decca Classics. El seu CD de debut, amb concerts i altres obres de Vivaldi, va rebre el premi Edison Klassiek 2017. El seu segon àlbum Baroque Journey va assolir el número 1 en les llistes de música clàssica del Regne Unit i va ser guardonat amb el prestigiós premi OPUS KLASSIK a Alemanya el 2019.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?