Luis Codera Puzo

BIOGRAFIA

Luis Codera Puzo és compositor, intèrpret de guitarra elèctrica i sintetitzadors modulars i gestor cultural. Inicia la seva educació musical de manera autodidacta, més tard estudia diversos instruments en diferents gèneres i finalment es concentra en la composició.

Després d’una etapa en què ha treballat amb les principals formacions europees de música de nova creació (Klangforum Wien, ensemble recherche, Ensemble Modern, Ensemble intercontemporain, Quatuor Diotima entre molts altres) a nombrosos festivals d’arreu del món, la seva trajectòria més recent es concentra en la creació de peces de llarga duració que conformen programes sencers. Aquests projectes estan sovint iniciats, produïts i coordinats sota la seva direcció amb l’objectiu de tenir cura dels aspectes que envolten la seva música.

Molt interessat en l’escolta i la programació de noves músiques, el 2009 va fundar CrossingLines on va ser director artístic fins al 2017, període en què va consolidar artísticament i institucionalment el grup com la principal formació nacional de música de nova creació. El 2016 inicia el cicle OUT.SIDE de concerts de músiques inusuals a centres d’art catalans, projecte que el 2019 dona lloc a la productora OUT·, dedicada a la creació i promoció de noves músiques.

Ha rebut el suport de diverses institucions i fundacions, on destaquen el Premi de Composició de la Fundació Ernst von Siemens i les beques a creadors i investigadors de la fundació BBVA.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?