Luis Codera Puzo

BIOGRAFIA

Luis Codera Puzo 茅s compositor, int猫rpret de guitarra el猫ctrica i sintetitzadors modulars i gestor cultural. Inicia la seva educaci贸 musical de manera autodidacta, m茅s tard estudia diversos instruments en diferents g猫neres i finalment es concentra en la composici贸.

Despr茅s d鈥檜na etapa en qu猫 ha treballat amb les principals formacions europees de m煤sica de nova creaci贸 (Klangforum Wien, ensemble recherche, Ensemble Modern, Ensemble intercontemporain, Quatuor Diotima entre molts altres) a nombrosos festivals d鈥檃rreu del m贸n, la seva traject貌ria m茅s recent es concentra en la creaci贸 de peces de llarga duraci贸 que conformen programes sencers. Aquests projectes estan sovint iniciats, produ茂ts i coordinats sota la seva direcci贸 amb l鈥檕bjectiu de tenir cura dels aspectes que envolten la seva m煤sica.

Molt interessat en l鈥檈scolta i la programaci贸 de noves m煤siques, el 2009 va fundar CrossingLines on va ser director art铆stic fins al 2017, per铆ode en qu猫 va consolidar art铆sticament i institucionalment el grup com la principal formaci贸 nacional de m煤sica de nova creaci贸. El 2016 inicia el cicle OUT.SIDE de concerts de m煤siques inusuals a centres d鈥檃rt catalans, projecte que el 2019 dona lloc a la productora OUT路, dedicada a la creaci贸 i promoci贸 de noves m煤siques.

Ha rebut el suport de diverses institucions i fundacions, on destaquen el Premi de Composici贸 de la Fundaci贸 Ernst von Siemens i les beques a creadors i investigadors de la fundaci贸 BBVA.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?