Lydia Teuscher

Lydia Teuscher ©Shirley Suarez
BIOGRAFIA

Lydia Teuscher va néixer a Friburg (Alemanya) i va estudiar a la Reial Escola Gal·lesa de Música i Teatre i al Conservatori de Mannheim.

Entre les seves darreres actuacions destaquen el paper de Caliste en els muntatges escenificats de la Pastorelle en Musique de Telemann al teatre del Palau Nou de Potsdam, el Festival de Música Antiga d’Innsbruck i la Markgräfliches Opernhaus de Bayreuth amb Ensemble 1700 i Dorothee Oberlinger; el paper d’Ännchen a Der Freischütz (El caçador furtiu) per a l’Òpera de Zuric, i Ein Deutsches Requiem (Un rèquiem alemany) de Brahms amb la Filharmònica de Zuric, sota la direcció de Gianandrea Noseda.

A l’òpera, Teuscher ha fet de Pamina a Die Zauberflöte (La flauta màgica) a la Setmana de Mozart de Salzburg, el Festival d’Ais de Provença, el Bolxoi, l’Òpera Nacional de Baviera, a Munic, i l’Òpera Nacional Alemanya, a Berlín; de Susanna a Le nozze di Figaro (Les noces de Fígaro) al Festival de Glyndebourne, l’Òpera Semper de Dresden, el Teatre Nacional de Karlsruhe i el Centre d’Arts Escèniques de Hyogo, al Japó; d’Ännchen a Der Freischütz (El caçador furtiu) a l’Òpera de Zuric; d’Héro a Béatrice et Benedict al Festival Saito Kinen, al Japó; de Zerlina a Don Giovanni al Bolxoi, i de Gretel a Hänsel und Gretel al Festival de Glyndebourne, el Semperoper de Dresden i el Festival Saito Kinen.

Col·labora habitualment amb directors com René Jacobs, Jonathan Cohen, Emmanuelle Haïm, Sir Roger Norrington, Helmuth Rilling i Markus Stenz. Entre les seves actuacions més recents, destaquen Pierrot Lunaire de Schönberg amb l’Orquestra de l’Òpera Nacional de Baviera; la Simfonia n. 4 de Mahler amb l’Orquestra Simfònica de Londres i sota la direcció de Daniel Harding; la Missa en do m de Mozart amb l’Orquestra Filharmònica Nacional d’Hamburg i el director Kent Nagano, i les cantates de Bach, acompanyada per l’Orquestra de Saint Luke i dirigida per Bernard Labardie al Carnegie Hall.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?