Magdalena Barrera Oro

Magdalena Barrera Oro ©Magdalena Barrera Oro
BIOGRAFIA

Magdalena Barrera Oro (Buenos Aires) és la solista d’arpa de L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya des de 1987. Va estudiar al conservatori Manuel de Falla de la seva ciutat natal tutelada per Maria Esther Moro, període en què va obtenir el títol de Professora de música especialitzada en arpa. Becada per la Fundación Teatro Colón, va estudiar un màster al Sweelinck Conservatorium d’Amsterdam i va aprofundir en el repertori orquestral amb Vera Badings. Ha ofert recitals com a solista o amb grups de música de cambra a Holanda, França, Argentina i Espanya; i ha tocat com a solista amb l’orquestra de Cambra del Teatre Lliure, d’Euskadi, Nacional d’Espanya i la National Center Orchestra d’Ottawa (Canadà), entre d’altres.

A més a més, ha gravat dos concerts d’arpa i orquestra d’Alberto Ginastera i de Xavier Montsalvatge. D’aquest segon compositor, també ha enregistrat la Fantasia para guitarra y orquesta i les Cuatro Variaciones para arpa. En l’àmbit pedagògic, tant la JONC com la JONDE la conviden regularment i, actualment, és professora de l’ESMUC.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?