Manel Valdivieso

Manel Valdivieso ©Manel Valdivieso
BIOGRAFIA

Manel Valdivieso és el director artístic de la JONC des de 2001.

Nascut a Barcelona, cursa els estudis musicals a l’Escolania de Montserrat i als Conservatoris de Badalona i Barcelona. Completa la seva formació estudiant anàlisi amb Benet Casablancas i direcció d’orquestra amb Antoni Ros-Marbà.

Ha dirigit les principals orquestres espanyoles com la de la Corunya, Granada, Tenerife, Madrid (Nacional, Simfònica i RTVE), Bilbao, Castella i Lleó, Santiago de Compostela, Còrdova, Sevilla, Principat d’Astúries, Màlaga o Balears, entre d’altres. Paral·lelament ha desenvolupat una exitosa trajectòria operística que l’ha dut a debutar, al Gran Teatre del Liceu, al Teatro Real de Madrid, a l’Òpera Nacional de Korea i a l’Òpera de Washington DC.

D’entre la seva activitat recent en destaquen nombroses presències a la temporada estable de la Simfònica de Frankfurt-Oder, Orquestra Simfònica de Bilbao, Orquestra Filharmònica de Málaga, Orquestra Ciudad de Granada, Orquestra de RTVE i Orquestra de Cambra de Ginebra.

Ha estat el titular de l’aula de Direcció d’Orquestra al Musikene de 2010 a 2013 i actualment és professor al Conservatori Superior del Liceu (Barcelona).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?