Manfredo Kraemer

Manfredo Kraemer ©David Ignaszewski
BIOGRAFIA

Comença els seus estudis de violí a Córdoba (Argentina) i el 1984 es trasllada a Alemanya, on estudia a l’Escola Superior de Música de Colònia amb el professor F. Maier. El 1985, fundà l’orquestra Concerto Köln, i un any després és convidat per R. Goebel a participar amb Musica Antiqua Köln, grup d’obligada referència a nivell mundial en l’àmbit de la música barroca. Durant els anys vinents, una activitat concertística intensa, també en qualitat de solista i director, i al voltant de cent compromisos anuals, el duen arreu del món. A finals de 1991 és convidat pels directors especialitzats més importants d’arreu. El 1996 creà el grup instrumental The Rare Fruits Council, els enregistraments del qual han estat sempre lloats i guardonats.

L’any 2000 fundà La Barroca del Suquía Córdoba. Amb els seus instruments d’època, l’orquestra és considerada actualment com una de les millors agrupacions del seu tipus a Llatinoamèrica, oferint obres mestres del repertori barroc en les seves versions originals, mai abans interpretades en el continent americà.

Des del 1991 Kraemer col·labora estretament amb J. Savall, com a primer violí de la seva orquestra Le Concert des Nations. Nomenat pel BBC Music Magazine el 2004 entre un dels més destacats violinistes barrocs de l’actualitat, la seva discografia compren més de 40 títols.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?