Manu Sabaté

Manu Sabaté ©Josep Tomàs
BIOGRAFIA

Format a l’ESMUC (Catalunya) i a la Sibèlius Academy (Finlàndia), és un músic inquiet i versàtil que, partint de la música tradicional, explora noves dimensions artístiques i busca cercar els límits dels instruments d’inxa que toca: gralla, tenora, clarinet i clarinet baix, saxo baríton…

Dins l’àmbit nacional lidera el projecte Inxa Impro Quintet, amb el qual ha publicat tres discos: Out of Trad (2017), Kind of Trad (2014) i All that Trad (2013), i ha participat en la segona generació del New Catalan Ensemble amb la publicació del disc Ruralisme il·lustrat (2015). Actualment, forma part de grups com Quatrevents, Metralla, Ethic Labs i New Catalan Ensemble. També ha format part de Morena Tradipatxanga, Alenky, la banda de Kepa Junkera “Fok”, Folk Laietà, Borinots Tresquartrance… 

En l’àmbit internacional, col·labora amb el projecte Gaizca, que aplega músics belgogallecs i bascos, amb el qual ha publicat Gaizca Project (2019); amb el grup bretó Spontus, amb qui el 2017 va publicar el disc Spontus & Manu Sabaté, i amb el grup polonès Janusz Prusinowski Kompania, amb qui va fer una gira a Corea del Sud durant el 2019. El 2013 també va col·laborar amb la Sibelius Folk Big Band en el disc FBB, i amb el projecte FolkMus, amb qui va publicar Buurr el 2014.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?