Marc Díaz

Marc Díaz ©Harold Abellán
BIOGRAFIA

Als 9 anys ingressa a l’Escolania de Montserrat, on descobreix i s’apassiona per la polifonia del Renaixement, però també per la música coral de compositors com Cererols, Casanoves, Händel, Mendelssohn o Brahms, entre d’altres. A l’Escolania hi estudia, a més, violoncel, piano i orgue.

Actualment, desenvolupa aquesta passió al capdavant del Cor Cererols, cofundat i dirigit per ell mateix des del 2018, amb el qual ha enregistrat recentment el disc Cum Silentio, reconegut pels premis internacionals ICMA 2021 com un dels millors discs de música coral del 2020. També dirigeix el cor GAC, treballa com a preparador de cor pel Festival Bachcelona i col·labora ocasionalment amb el Cor Francesc Valls.

Com a organista, ha col·laborat amb els principals cors, orquestres i festivals de música catalans, com l’OBC, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Vespres d’Arnadí, la Jove Capella Reial, l’Ensemble O vos omnes, el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, el Cor de Cambra de la Diputació de Girona o Lieder Càmera. També ha treballat com a organista i clavecinista al Teatre Lliure, sota la direcció de Ll. Pasqual, i forma duet amb el trompetista S. Marquillas.

Ha estudiat direcció de cor a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb els mestres J. Vila i J. Duijck, obtenint una Matrícula d’Honor pel seu concert de final de grau, en el qual dirigeix l’Officium Defunctorum de T. L. de Victoria. Allà també segueix estudiant orgue i música de cambra amb O. Candendo i J. de la Rubia. Posteriorment, es trasllada a Estocolm per seguir estudiant direcció de cor al Reial Conservatori d’Estocolm amb F. Malmberg, on finalitza els seus estudis dirigint el Cor de la Ràdio de Suècia en el seu concert final.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?