Marc Sala

BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona, realitza els seus estudis al Conservatori Superior del Liceu amb el mestre Eduard Giménez i es gradua al Conservatori Superior de València amb Ana Luisa Chova. Ha participat en diversos cursos i masterclass amb mestres de fama internacional com Montserrat Caballé, Raúl Giménez, Jaume Aragall, Carlos Chausson, Luciana Serra o Richard Barker. Simultàniament realitza estudis d’Història de l’Art a l’Universitat Autònoma de Barcelona.

Debuta a l’abril de 2004 interpretant el paper titular del Singspiel «Bastiano i Bastiana» de Mozart a Milà i a Florència .

Al maig de 2004 guanya el Premi Speciale Giovane «Umberto Gentile» en el Concurs Internacional de Cant «Francesco Paolo Tosti», celebrat a Ortona (Itàlia). Premi amb el qual realitza una gira de concerts per Tòquio, Kyoto, Osaka i al temple Todaiji de Nara (Japó).

El 2006 debuta el paper de Tamino de «La flauta màgica» amb l’Escola d’Òpera dels Amics de l’Òpera de Sabadell. Des de llavors ha protagonitzat nombroses òperes en diversos teatres, entre elles «L’ Elisir d’amore» , «Don Pasquale» i «Lucia di Lammermoor» de Donizetti ; «La Flauta Màgica» i «Il Re Pastore» de Mozart ; «Il Barbiere di Siviglia» de Paisiello.

El 2010 debuta a Alemanya al Festival Rossini de Wildbad cantant el paper de Cleomène a «Le siège de Corinthe» de Rossini. Aquesta producció va ser gravada per la casa discogràfica Naxos.

Debuta a França al Théatre Roger Barat de Herblay a París amb dos rols: Tamino ( 2010 ) i el Duca di Mantova de «Rigoletto» ( 2011 ) . El 2012 debuta com «Edgardo» de Lucia di Lammermoor, en la producció del director d’escena Nacho García.

Consolida la seva carrera internacional cantant en teatres d’Itàlia, Espanya, Alemanya, Japó, Panamà, Costa Rica, i en teatres i auditoris com el Gran Teatre del Liceu, al Palau de la Música Catalana, Auditori de Barcelona, Teatre Campoamor d’Oviedo, Palau de la Música de València, etc. Destaca el Requiem de Mozart sota la batuta del Mestre Leopold Hager amb la Staatskapelle de Weimar a l’Auditori de Barcelona.

Participa en la nova producció del Els Comediants de la Petita Flauta Màgica, dirigida per Joan Pons i representada al Gran Teatre del Liceu.

Les seves pròximes aparicions seran en l’opereta Pomme d’ Api de Jacques Offenbach al paper de Gustave i en Turandot de Puccini en el paper de Pong sota la batuta del mestre Daniel Gil de Tejada en la producció dels Amics de l’Òpera de Sabadell.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.


ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.


ATENCIÓ

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que tenim plans de subscripcions amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes. Vols continuar amb aquesta transacció?