Maria Florea

BIOGRAFIA

Nascuda a Esparreguera el 1993, va oferir el primer concert amb només 7 anys. Ha rebut classes de professors com G. Comellas, A. Oprean i S. Gheorghiu, així com classes magistrals de S. Kravchenko, M. Fuks i M. Hasson entre altres. Va ser alumna de l’ESM Reina Sofía de Madrid, de la Reial Acadèmia de Música de Londres i de la Universitat Mozarteum de Salzburg amb el mestre R. Schmidt.

Ha estat guardonada en nombrosos concursos internacionals i ha tocat en sales de prestigi internacional com el Palau de la Música Catalana o el Duke’s Hall de Londres. Forma part del Trio DaVinci i del Quartet Altimira i recentment ha participat en una gira per la Xina. El 2017, va debutar com a solista al Teatre Monumental de Madrid amb l’Orquestra Radio y Televisión Española i el 2019 a L’Auditori de Barcelona amb l’OBC dins del Festival Emergents.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?