Maria Florea

BIOGRAFIA

Nascuda a Esparreguera el 1993, va oferir el primer concert amb nom茅s 7 anys. Ha rebut classes de professors com G. Comellas, A. Oprean i S. Gheorghiu, aixi虂 com classes magistrals de S. Kravchenko, M. Fuks i M. Hasson entre altres. Va ser alumna de l鈥橢SM Reina Sof铆a de Madrid, de la Reial Acad猫mia de M煤sica de Londres i de la Universitat Mozarteum de Salzburg amb el mestre R. Schmidt.

Ha estat guardonada en nombrosos concursos internacionals i ha tocat en sales de prestigi internacional com el Palau de la Mu虂sica Catalana o el Duke鈥檚 Hall de Londres. Forma part del Trio DaVinci i del Quartet Altimira i recentment ha participat en una gira per la Xina. El 2017, va debutar com a solista al Teatre Monumental de Madrid amb l鈥橭rquestra Radio y Televisio虂n Espan虄ola i el 2019 a L鈥橝uditori de Barcelona amb l鈥橭BC dins del Festival Emergents.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?