Maria Florea

BIOGRAFIA

Nascuda a Esparreguera el 1993, va oferir el primer concert amb només 7 anys. Ha rebut classes de professors com G. Comellas, A. Oprean i S. Gheorghiu, així com classes magistrals de S. Kravchenko, M. Fuks i M. Hasson entre altres. Va ser alumna de l’ESM Reina Sofía de Madrid, de la Reial Acadèmia de Música de Londres i de la Universitat Mozarteum de Salzburg amb el mestre R. Schmidt.

Ha estat guardonada en nombrosos concursos internacionals i ha tocat en sales de prestigi internacional com el Palau de la Música Catalana o el Duke’s Hall de Londres. Forma part del Trio DaVinci i del Quartet Altimira i recentment ha participat en una gira per la Xina. El 2017, va debutar com a solista al Teatre Monumental de Madrid amb l’Orquestra Radio y Televisión Española i el 2019 a L’Auditori de Barcelona amb l’OBC dins del Festival Emergents.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?