María Hinojosa Montenegro

BIOGRAFIA

Llicenciada en cant i lied amb la màxima qualificació i premi de fi de carrera (ESMUC), va ser nominada a Millor Actriu Musical el 2007 i el 2011, i guanyadora del Premi de la Crítica dels Premis Butaca.

Ha cantat en sales com el Musikverein i el Theater an der Wien de Viena, el Teatro Colón de Buenos Aires, l’Arena de Verona, l’Òpera de Philadelphia, el Teatre del Liceu, L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, el Palau de les Arts de València, el Teatro Real i l’Auditorio Nacional de Madrid, entre d’altres, sota la direcció d’Heras Casado, Sir N. Marriner, Bolton, Antonini, Onofri, Dantone, Alessandrini, Biondi o Pons. En escena ha treballat al costat de X. Albertí, La Fura dels Baus, Els Comediants, F. Negrín, R. Carsen i Ll. Pasqual.

El 2017 va debutar al Musikverein al costat de Concentus Musicus Wien. Les pròximes temporades oferirà concerts amb la Cappella Mediterranea i amb Forma Antiqva; en òpera cantarà rols protagonistes al Teatro de la Zarzuela, l’Òpera d’Oviedo i el Teatro Calderón de Valladolid, i en l’àmbit simfònic, noves col·laboracions amb la Real Filharmonia de Galícia i l’OBC en una estrena absoluta de Joan Magrané.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?