MARIANNE BEATE KIELLAND

Marianne Beate Kielland ©Lena Lahti
BIOGRAFIA

Nascuda a Noruega, es va graduar a l’Academia Noruega de Música i posteriorment va estudiar a Nova York amb O. Brown i D. Adams. Una vegada finalitzats els seus estudis es va incorporar a la companyia d’Òpera de l’Estat de Hanover a Alemania.

Avui, és una de les cantants més famoses d’Escandinàvia i s’ha establert com una de les intèrprets més remarcables de la música barroca. Treballa habitualment amb tots els cors i orquestres més importants de Noruega i també col·labora amb agrupacions com Anima Eterna, Akademie für alte Musik Berlin, RIAS Kammerchor o Collegium Vocale Gent, entre d’altres. Ha cantat amb reconeguts directors com F. Biondi, P. Herreweghe, J. Savall o M. Suzuki.

Ha rebut crítiques extraordinàries per les seves interpretacions de la música de Bach i ha participat en més de 50 enregistraments. Ha sigut la primera contralt femenina que ha cantat amb el Bach Ensemble i Joshua Rifkin i ha gravat totes les cantates de Bach per contralt sol per Naxos amb Kölner Kammerorchester i Helmut Müller-Brühl. El 2012 va ser nominada als US Grammy a la categoria de Millor Àlbum Clàssic Vocal per Veslemøy Synsk del compositor Olav Anton Thommessen.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?