Mark Knoop

Mark Knoop ©Mark Knoop
BIOGRAFIA

El pianista i director d’orquestra londinenc Mark Knoop és conegut per les seves actuacions atrevides i interpretacions individuals. Ha encarregat i estrenat innombrables obres noves i ha treballat amb molts compositors de renom com Peter Ablinger, Joanna Bailie, Michael Finnissy, Bernhard Lang, Cassandra Miller, Matthew Shlomowitz i Steven Kazuo Takasugi. La seva tècnica versàtil i el seu virtuosisme també aporten noves aproximacions al repertori estàndard i del segle XX.

Actua regularment per Europa, el Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda, Corea del Sud, Mongòlia, els Estats Units i Canadà, i en festivals com Donaueschinger Musiktage (Alemanya), Huddersfield, Klang (Dinamarca), Klangspuren (Àustria), MaerzMusik (Berlín) , Musiikin Aika (Finlàndia), Spor (Dinamarca), Transit (Bèlgica), Ukho Music (Kíiv) i Ultima (Oslo).

Treballa amb diversos ensembles com Plus-Minus (Londres/Brussel·les), WeSpoke (Londres/Lausana) i Apartment House (Londres), i ha dirigit EXAUDI (Londres), Scenatet (Dinamarca), Britten Sinfonia (Regne Unit), Crash Ensemble. (Irlanda) i London Sinfonietta.

Els seus enregistraments de música de John Cage (Wergo i Another Timbre), Morton Feldman (Another Timbre i all that dust), Bryn Harrison (Another Timbre) i Karlheinz Stockhausen (HatHut) han estat molt ben rebuts per la crítica.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?