Marmen Quartet

BIOGRAFIA

Fundat el 2013 al Royal College of Music de Londres, el conjunt s’esta guanyant rapidament una bona reputacio. El 2019 es un any d’assoliments significatius, ja que guanya el Gran Premi del Concurs Internacional de Quartets de Corda de Bordeus i el Primer Premi al de Banff (Canada), on tambe obte el premi Haydn i el de la Comissio Canadenca. Ha actuat en escenaris com el Wigmore Hall, Milton Court (Barbican), Palladium Malmo i Muziekgebouw Eindhoven. Altres esdeveniments recents inclouen gires per tot el Regne Unit, aixi com concerts regulars al Wiltshire Music Centre i a tot Suecia. Gaudeix actualment d’una beca de la Guildhall School of Music de Londres. Tambe ha rebut ajuda de la Musicians Company/Concordia Foundation, la Hattori Foundation, Help Musicians i la Royal Philharmonic Society (Albert and Eugenie Frost Prize).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.


ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.


ATENCIÓ

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que tenim plans de subscripcions amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes. Vols continuar amb aquesta transacció?