Marmen Quartet

BIOGRAFIA

Fundat el 2013 al Royal College of Music de Londres, el conjunt s’està guanyant ràpidament una bona reputació. El 2019 va ser un any d’assoliments significatius, ja que va guanyar el Gran Premi del Concurs Internacional de Quartets de Corda de Bordeus i el Primer Premi al de Banff (Canadà), on també va obtenir el premi Haydn i el de la Comissió Canadenca.

Ha actuat en escenaris com el Wigmore Hall, Milton Court (Barbican), Palladium Malmo i Muziekgebouw Eindhoven. Altres esdeveniments recents inclouen gires per tot el Regne Unit, així com concerts regulars al Wiltshire Music Centre i a tota Suècia. Gaudeix actualment d’una beca de la Guildhall School of Music de Londres. També ha rebut ajuda de la Musicians Company/Concordia Foundation, la Hattori Foundation, Help Musicians i la Royal Philharmonic Society (Albert and Eugenie Frost Prize).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?