Marta Gil

Marta Gil ©Marta Gil
BIOGRAFIA

Marta Gil és llicenciada en direcció escènica i dramaturgia per l’Institut del Teatre (Barcelona) i per la Theaterakademie (Universitat d’Hamburg).

Ha dirigit La nostra mort de cada dia de Manuel de Pedrolo al Teatre Nacional de Catalunya. És membre del European Drama Group. Ha dirigit als teatres públics alemanys (Colònia, Oldenburg, Hamburg, Berlín) textos clàssics i textos contemporanis: des de Shakespeare fins a Lars Norén.

Va ser nominada als Rolf-Mares Preis per Chance de Jerzy Kosinsky al Hamburger Sprechwerk. Amb Eileen Shakespeare de Fabrice Melquiot, producció Teatre Tantarantana va guanyar el segon premi en el Certamen de Directoras de Escena de Torrejón de Ardoz. Ha dirigit i coescrit amb Albert Tola dues creacions psicoanalítiques entorn la figura de Michael Jackson Més enllà dels estels i Èdip rei del pop, estrenat a Temporada Alta 2010. Treballa coma pedagoga teatral amb mestres i alumnes de secundària a escoles publiques i concertades.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?