Marta Roma

Marta Roma ©Alba Roma
BIOGRAFIA

Després de llicenciar-se en Pedagogia de l’Instrument (ESMUC 2011), va guanyar una beca per anar al Berklee College of Music (Boston), on obtingué la diplomatura en Performance (2014), i el màster en Music Contemporary Performance (Summa Cum Laude) al prestigiós Berklee Global Jazz Institut (2016). Després de realitzar unes pràctiques pedagògiques a la fundació Fedujazz de la República Dominicana, torna a Catalunya on es consolida com a artista i pedagoga actuant i fent formació arreu del país i traient el seu primer àlbum en solitari Per sempre.

Marta Roma construeix el seu propi camí artístic jugant amb el violoncel i la veu sense etiquetes estilístiques, traspassant barreres, improvisant i coneixent cultures i altres maneres de dir les coses. Ha viatjat actuant per tot el món –Filipines, Mèxic, Colòmbia, Cuba, Brasil, Japó, etc.– i amb artistes com A. R. Rahman, Susana Baca, Danilo Pérez o Jarabe de Palo, entre d’altres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?