Marta Roma

Marta Roma ©Alba Roma
BIOGRAFIA

Després de llicenciar-se en Pedagogia de l’Instrument (ESMUC 2011), va guanyar una beca per anar al Berklee College of Music (Boston), on obtingué la diplomatura en Performance (2014), i el màster en Music Contemporary Performance (Summa Cum Laude) al prestigiós Berklee Global Jazz Institut (2016). Després de realitzar unes pràctiques pedagògiques a la fundació Fedujazz de la República Dominicana, torna a Catalunya on es consolida com a artista i pedagoga actuant i fent formació arreu del país i traient el seu primer àlbum en solitari Per sempre.

Marta Roma construeix el seu propi camí artístic jugant amb el violoncel i la veu sense etiquetes estilístiques, traspassant barreres, improvisant i coneixent cultures i altres maneres de dir les coses. Ha viatjat actuant per tot el món –Filipines, Mèxic, Colòmbia, Cuba, Brasil, Japó, etc.– i amb artistes com A. R. Rahman, Susana Baca, Danilo Pérez o Jarabe de Palo, entre d’altres.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?