Martí Serra

Martí Serra ©Marta Pich
BIOGRAFIA

El saxofonista Martí Serra comença la seva carrera artística als anys noranta, tocant en diversos grups de jazz i fusió de l’escena local catalana. Després de viure una temporada a Boston, on estudià al Berklee College of Music, comença a tocar amb grans noms del jazz català com Giulia Valle, Jordi Matas i Raynald Colom, amb els quals enregistra els seus primers discos.

Des d’aleshores, ha publicat vuit discos com a líder o colíder, i ha participat en trenta més com a sideman. Ha treballat amb grans jazzmen de l’estat, com Guillermo McGill, Jorge Rossy, M. A. Chastang, David Mengual o Marco Mezquida, i també amb figures internacionals com Al Foster, Eddie Marshall o Eddie Henderson.

Serra ha combinat la seva carrera jazzística amb incursions en la música d’arrel tradicional –Eliseo Parra, Coetus, Quartiana– i en la cançó d’autor, col·laborant com a intèrpret i arranjador en el disc Amar la trama (2010) de Jorge Drexler, i publicant el seu propi disc de cançons, Cançons mecanoscrites (2016).

Ha estat guardonat amb diversos premis de l’Associació de Músics de Jazz de Catalunya (2003, 2004 i 2006) i un premi Enderrock (2009) amb el seu trio al costat de Xavi Maureta i Rai Ferrer.

Des de fa vint anys, és professor de saxo i improvisació a l’Escola de Música Moderna de Badalona.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?