Martín García García

Martín García García ©Darek Golik
BIOGRAFIA

Martín García García és un pianista nascut a Gijón, Espanya, el 1996. Va iniciar els estudis musicals de piano als cinc anys, amb els professors Natalia Mazoun i Ilyà Goldfarb. És graduat per l’Escola Superior de Música Reina Sofia, on va estudiar durant una dècada amb la professora Galina Eguiazarova -rebent de mans de Sa Majestat la Reina Doña Sofia la Menció d’Alumne més excel·lent de la seva càtedra- i màster en Piano per la Mannes School of Music de Nova York.

Martín ha guanyat el Primer Premi en nombrosos concursos nacionals i internacionals, sent de màxima rellevància la seva victòria al 2021 Cleveland International Piano Competition i el seu Tercer lloc al XVIII International Chopin Piano Competition, el concurs més important del panorama mundial, on també va ser guardonat amb el premi especial de l’Orquestra Nacional Filharmònica de Varsòvia a la millor interpretació d’un concert. Així mateix, Martín va aconseguir el primer premi a l’International Keyboard Insititute & Festival 2018, celebrat a Nova York, gràcies al qual va obtenir la beca que li va permetre estudiar i viure-hi durant més de dos anys, mentre continuava la seva formació artística amb el distingit pianista Jerome Rose.

Ha ofert concerts com a solista per tot Europa i els Estats Units, rebent crítiques molt positives per part de reconeguts músics i pianistes com Vladimir Krainev, Dmitri Alexeev, Arcadi Volodos, Dimitri Bashkirov, Joaquín Achúcarro o Tatiana Copeland, entre d’altres. Així mateix, ha estat convidat amb el patrocini del Mestre Radu Lupu a l’International Ruhr Piano Festival.

Després dels èxits recents recollits al concurs Chopin de Varsòvia, disputat durant el mes d’octubre del 2021, Martín té planejades diverses gires pel Japó, Europa i els Estats Units.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?