Martin Platz

Martin Platz ©Janina Laszlo
BIOGRAFIA

Realitza la seva formació musical a la Hochschule für Musik de Würzburg, on va estudiar cant amb M. Hummel i direcció de cor amb J. Straube. Per completar la seva formació, també va participar en classes magistrals amb els cantants M. Honig i P. Nelson. Durant diversos anys, ha estat acompanyat artísticament per T. Lichdi.

Martin Platz és membre de l’ensemble de l’Òpera del Teatre Nacional de Nuremberg, amb qui ja ha interpretat diversos papers com Belmonte a El rapte del serrall de Mozart, Tamino a La flauta màgica o Don Ottavio a Don Giovanni. El 2018 va cantar el paper de Telèmac amb gran èxit a Il ritorno d’Ulisse in patria de Monteverdi.

En el camp dels oratoris, ha interpretat obres tan importants com Vespro della Beata Vergine de Monteverdi, La passió segons sant Mateu, La passió segons sant Joan i La missa en si m de Bach, però també El Messies de Händel i Elias de Mendelssohn. Habitualment ofereix concerts a Alemanya i als països veïns, i treballa sovint amb directors tan prestigiosos com  C. Hogwood, B. Labadie, H. Albrecht o P. Agnew, entre d’altres.

Des de 2007, Platz imparteix classes a la Hochschule für Musik de Würzburg com a professor vocal.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?