Matvey Blumin

Matvey Blumin ©Matvey Blumin
BIOGRAFIA

Guanyador de més d’una vintena de concursos de violí, amb primers premis al Leonid Kogan i al Leopold Auer, i havent obtingut el Grand Prix al Concurs Internacional de Violí Andrea Postacchini, Matvey Blumin, tot i la seva joventut, ja s’ha consolidat com un dels músics actuals més destacats de Rússia i s’ha guanyat un prestigi impecable entre el públic.

Les seves gires el porten habitualment a les millors sales de concerts de Rússia, com el Conservatori Estatal Txaikovski, la Sala de Concerts de la Filharmònica de Moscou i el Glinka Hall de Sant Petersburg. En nombroses ocasions, els seus concerts han estat retransmesos pel primer canal de la televisió de russa.

Com a solista, és convidat habitual de l’Orquestra Simfònica Txaikovski de Moscou, la Filharmònica de Crimea, l’Orquestra Simfònica de Sebastòpol, l’Orquestra de Cambra del Kremlin i l’Orquestra de Cambra de Moscou, així com del David Oistrakh String Quartet. Més recentment, convidat per D. Matsuev, ha participat al Festival Crescendo de Sotxi i al Festival Denis Matsuev Presents, amb gran èxit.

Ha enregistrat com a solista amb la Filharmònica de Moscou, concert emès a Rússia, i les seves properes gravacions inclouran composicions de Paganini. Es va formar a Crimea i més tard al centre Forge of Violin Artistry de Moscou amb M. i F. Belugin.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?