Matvey Blumin

Matvey Blumin ©Matvey Blumin
BIOGRAFIA

Guanyador de més d’una vintena de concursos de violí, amb primers premis al Leonid Kogan i al Leopold Auer, i havent obtingut el Grand Prix al Concurs Internacional de Violí Andrea Postacchini, Matvey Blumin, tot i la seva joventut, ja s’ha consolidat com un dels músics actuals més destacats de Rússia i s’ha guanyat un prestigi impecable entre el públic.

Les seves gires el porten habitualment a les millors sales de concerts de Rússia, com el Conservatori Estatal Txaikovski, la Sala de Concerts de la Filharmònica de Moscou i el Glinka Hall de Sant Petersburg. En nombroses ocasions, els seus concerts han estat retransmesos pel primer canal de la televisió de russa.

Com a solista, és convidat habitual de l’Orquestra Simfònica Txaikovski de Moscou, la Filharmònica de Crimea, l’Orquestra Simfònica de Sebastòpol, l’Orquestra de Cambra del Kremlin i l’Orquestra de Cambra de Moscou, així com del David Oistrakh String Quartet. Més recentment, convidat per D. Matsuev, ha participat al Festival Crescendo de Sotxi i al Festival Denis Matsuev Presents, amb gran èxit.

Ha enregistrat com a solista amb la Filharmònica de Moscou, concert emès a Rússia, i les seves properes gravacions inclouran composicions de Paganini. Es va formar a Crimea i més tard al centre Forge of Violin Artistry de Moscou amb M. i F. Belugin.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?