Mayte Martín

Mayte Martín ©Mayte Martín
BIOGRAFIA

Nascuda a Barcelona el 1965, Mayte Martín pertany a aquesta estranya categoria d’artistes que no necessiten, ni volen, treure un disc cada dos anys per sobreviure ni per conservar un lloc a l’actualitat o a la memòria del públic.

És una de les cantaoras més prestigioses del panorama actual del flamenc. Posseeix l’aval del reconeixement dels crítics, l’aquiescència col·lectiva de l’afició i una interessant collita de premis. Però el reconeixement més estès li arriba de la mà del públic, que aprecia el seu cante preciosista i serè, ple de matisos.

Des dels seus primers passos trenca motlles: amb ella neix, i defensa des dels seus inicis, una filosofia molt peculiar i un concepte de la professió absolutament transgressor dins de l’àmbit del flamenc, de manera que se la considera, per la seva estètica artística i el seu discurs, una pionera i un puntal del denominat “flamenc català”, així com un referent important per a la nova fornada de joves flamencs.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?