Michael Schade

Michael Schade ©Daniela Matejschek
BIOGRAFIA

Aclamat com un dels cantants més importants dels nostres temps, el tenor Michael Schade apareix freqüentment en tots els teatres d’òpera i escenaris de concerts més importants del món. Les actuacions d’òpera i concerts recents l’han portat als festivals de Glyndebourne, Salzburg, Grafenegg i Lucerne, a les òperes estatals de Viena, Hamburg i Berlín i amb la Companyia d’Òpera Canadenca.

Treballa regularment amb les principals orquestres del món, com les Orquestres Filharmòniques de Viena i Berlín, l’Orquestra Reial del Concertgebouw, l’Orquestra de Cleveland i les orquestres simfòniques de Toronto, Mont-real i Boston amb directors de renom com Chailly, Gabell, Harding, Mehta, Muti, Nagano, Nézet-Séguin, Rattle, Thielemann, Ticciati, Young i Welser-Möst. Ha ofert recitals al Musikverein i al Konzerthaus de Viena, al Concertgebouw d’Amsterdam, al Wigmore Hall de Londres i a l’Alice Tully Hall i al Carnegie Hall de Nova York.

L’Òpera Estatal de Viena li ha atorgat el títol de Kammersänger austríac. Schade és actualment el director artístic de la Internationale Barocktage Stift Melk (Àustria).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?