Mingjie Lei

Mingjie Lei ©Daniel Delang
BIOGRAFIA

Mingjie Lei és un tenor xinès que ha actuat a grans escenaris com l’Opernhaus de Zuric, la Deutsche Oper Berlin, la Vlaamse Opera, la Staatsoper Stuttgart, el Carnegie Hall, l’Òpera Colorado, l’Òpera Lyric de Chicago, l’Òpera de San Francisco o el Teatre Nuovo de Nova York, així com al Festival de Lucerna, al Festival de Ravello, al Festival de Música de Banff, al Festival de Salzburg o al Festival de la Cançó de Nova York.

Ha cantat papers d’òpera importants com Fenton a Falstaff, Ernesto a Don Pasquale, Ferrando a Così fan tutte, Egeo a Medea in Corinto, Nemorino a L’Elisir d’Amore, Don Ramiro a La Cenerentola, Don Ottavio a Don Giovanni o Júpiter a Semele, entre molts altres.

Mingjie Lei ha treballat amb directors com Sir Andrew Davis, Ari Pelto, Jacques Lacombe, Cornelius Meister, Mark Shapiro i Teodor Currentzis.

En assistir a la Residència Mozart del Festival Aix-en-Provence, va rebre el Prix des amis a la millor actuació de Mozart. Mingjie Lei també és el guanyador del Song Prize i l’únic tenor finalista del concurs general de Cardiff Singer of the World 2019.

Mingjie Lei va estudiar al Conservatori Central de Pequín, a la Manhattan School of Music de Nova York i al Curtis Institute de Filadèlfia. Va participar en el programa Merola de l’Òpera de San Francisco i va ser membre del Ryan Opera Center de la Lyric Opera de Chicago. L’estiu de 2016 va participar al festival Young Singers Programme de Salzburg, on va actuar a The Fairy Queen de Purcell i en concerts amb la Camerata de Salzburg i l’orquestra Mozarteum.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?